By Malene Birger Paleet åpnet dørene 27.september 2018 og er Norges Flagship store. Dette er en Franchise butikk som er eid av Merete Beckman, som er samme person som startet Norges første By Malene Birger butikk i Hegdehaugsveien i 2009, som hun drev frem til mars 2015.
Dette er Norges eneste By Malene Birger butikk og vi jobber kontinuerlig for å utmerke oss som en av Norges beste butikker innen service.

Vi tilbyr det bredeste utvalget av By Malene Birger i Norge, som består av både klær, vesker, sko og annet tilbehør og ønsker deg hjertelig velkommen til vårt universe.

By Malene Birger butikken ligger på Paleet kjøpesenter i Oslo, i andre etasje, med adresse Karl Johansgate 37-43 - mellom stortinget og slottet. Paleet ligger i en vakker og historisk bygning fra 1844 som tidligere er beskrevet som “et lite stykke Paris”.

Paleet

Kundeservice:

By Malene Birger Paleet har som mål å være Norges beste butikk innenfor Service og det er noe vi streber etter både når vi møter kunden i butikk, men også gjennom våre andre kanaler, som Instagram og Nettbutikk. Jentene hos oss er her for å hjelpe deg med alt du har av spørsmål om hvordan du tar vare på plaggene dine, tilbehøret ditt og hvordan passformene på våre plagg er. 

Dersom du ønsker å booke en eksklusiv personal shopping time, så er dette kostnadsfritt og noe du kan gjøre ved å enten ringe eller sende oss en mail. 

 

Dersom du har har noen spørsmål, så ta kontakt med oss på e-post: mebe@bymalenebirger.com eller ring oss på 99 41 33 14.
Du kan også bruke kontaktskjemaet her.